Forumoverzicht Productinfo Kleding en accessoires fietskleding laten bedrukken

fietskleding laten bedrukken

Op zoek naar een windjack of camelback, de kenmerken van schoenen of brillen. Post hier jouw vragen en opmerkingen

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht za 29 nov 2008 17:53
teambiker Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 15
Mijn bike: XTC giant composit / Cannondale taurine
Kan er mij iemand een adres of naam geven van een firma die fietskledij leverd en bedrukt. wij zoeken met ons klein clubje een eigen outfit.
Het gaat om een volledige set.

Bericht za 29 nov 2008 18:29
Rock Rider Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 3666
Mijn bike: Ritchey Swiss Cross
bioracer, decca, vermarc,...

Bericht za 29 nov 2008 18:30
de wes Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 402
Mijn bike: Bulls Wild Flow 2 29er
walmar - de geest sport - vermarc ....

Bericht za 29 nov 2008 20:13
Bobbie Mountainbiker

Berichten: 1383
Mijn bike: Scott Scale
Moozes, Ultima,...

Bericht za 29 nov 2008 20:28
marc vanomobilbiker Mountainbiker

Berichten: 324
Mijn bike: Specialized expert 29er/FRM urano team
Emyco

Deze leveren ook in kleine oplage en de ontwikkelingskosten liggen een stuk lager dan de grote firma's.

http://www.emyco.be/page.asp?docid=26480&langue=NL

Bericht za 29 nov 2008 20:40
Palmboy Mountainbiker

Berichten: 566
Mijn bike: Stevens Haze ES (2011) + Scott Scale 35 (2008)
Wij werken nu met G-Skin. oa Lingier-Versluys gaat volgend jaar ook in die kledij rijden.

De prijzen zijn verrassend scherp en de kwaliteit is heel goed. Heb er wel nog niet mee gereden maar het ziet er allemaal heel deftig uit.

http://www.g-skin.com/nl/produits.php

Bericht za 29 nov 2008 21:55
Noobie Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 327
Mijn bike: Specialized Rockhopper Pro
marc vanomobilbiker schreef:
Emyco

Deze leveren ook in kleine oplage en de ontwikkelingskosten liggen een stuk lager dan de grote firma's.

http://www.emyco.be/page.asp?docid=26480&langue=NL


Ik heb er ook wat gerief gekocht. Heel goedkoop en toch degelijke kwaliteit. Zeker het overwegen waard.

Bericht zo 30 nov 2008 14:18
vostefan Avatar gebruiker
Site Administrator

Berichten: 170
Mijn bike: Fuga
Er zijn inderdaad heel wat spelers op de markt, ik zou er aan het rijtje nog wel een tiental kunnen toevoegen... ik denk dan aan Jako, NicoSport, Balans, Rogelli, Sportful, ... en over elke fabrikant krijg je vaak evenveel goede als slechte dingen te horen. Laat je hierdoor niet teveel misleiden, want of een fabrikant de juiste is voor jouw club, heeft vooral te maken met de verwachtingen die je hebt als club.

Daarom alvast enkele tips:

Zorg er bij de keuze van fabrikant voor dat je een goede afweging maakt van het kwaliteitsniveau dat je wil, van de levensduur van je kledij (moet deze slechts 1 wedstrijdseizoen meegaan, of wil je hier als club 3 jaar mee doen), ... Zorg dat je vervolgens de offertes goed vergelijkt want er zit vaak veel verschil in de gebruikte materialen (o.a. het gewicht van de 'lycra', de stoffen voor bovenkleding, enz.), de snit van de kledij, de opties, de opstartkosten per kleur, de ontwerpkosten, de minimum hoeveelheid papieren die gedrukt moeten worden, de kwaliteit en originaliteit van de ontwerpen, enz... M.a.w. er komt heel wat bij kijken om de juiste fabrikant te kiezen.

Wees ook kritisch over de levertermijnen die vooropgesteld worden. Laat je niet misleiden door zeer korte levertermijnen, want die worden slechts zelden gehaald. Onvoorziene omstandigheden doen zich zo vaak voor dat je ze nog nauwelijks 'onvoorzien' kan noemen en je al snel 2 weken extra mag rekenen. Als er bovendien iets fout loopt met de productie, of er is een fout geslopen in de geleverde goederen, duurt het nog eens zo lang om alles opnieuw te produceren of te corrigeren.

Neem dus geen overhaaste beslissingen, en stel kritische vragen. Het gaat immers al snel over bedragen van vele duizenden euro's. Twijfel je tussen enkele offertes, eis dan meer uitleg van de fabrikanten omtrent bepaalde producten, waarom sommige producten schijnbaar duur zijn of belachelijk goedkoop t.o.v de concurrentie...

Uit ervaring weet ik dat het kiezen van de juiste fabrikant niet makkelijk is, Daarom heb ik, na 2 jaar voorbereiding en samen met enkele collega's die meer dan 20 jaar in het wielermilieu zitten, een nieuwe dienstverlening opgestart onder de naam NODRUGS, waarmee we teams ondersteunen in alles wat ze nodig hebben behalve drugs. Als onderdeel daarvan geven we niet alleen advies, maar leveren we o.a. ook wielerkleding: zeer goede kwaliteit, zeer goede prijzen, top designs waarmee je gezien kan en mag worden... Bij elke nieuwe klant stellen wij ons niet als eerste vraag: 'hoeveel kunnen we hieraan verdienen?', maar wel: 'Wat heeft dit team nodig om haar ambities (en die van de sponsors en de leden) waar te maken?'.

Meer info op http://www.nodrugs.be

Bericht zo 30 nov 2008 14:48
Mirlong1 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 335
Mijn bike: Specialized Epic

Zijn er onder deze ook die koersbroeken in zéér beperkte (lees enkele stuks) oplage willen maken? Maar dan ook wel koersbroeken die volledig bedrukt kunnen worden (Volderken zijn BK koersbroek is gewoon super).
De meeste laten enkel stukjes bedrukking toe :(

J.

Bericht zo 30 nov 2008 17:35
vostefan Avatar gebruiker
Site Administrator

Berichten: 170
Mijn bike: Fuga
Mirlong1 schreef:
Zijn er onder deze ook die koersbroeken in zéér beperkte (lees enkele stuks) oplage willen maken? Maar dan ook wel koersbroeken die volledig bedrukt kunnen worden (Volderken zijn BK koersbroek is gewoon super).
De meeste laten enkel stukjes bedrukking toe :(

J.


Kleine aantallen doen de meesten wel, maar niet iedereen doet dat even graag... De stukprijs is dan ook veel hoger omdat je de opstartkosten moet verdelen over enkele stuks.

Volledig bedrukken kan ook, maar dan wordt er op andere materialen gedrukt ipv op standaard lycra, waardoor de kwaliteit minder is en de levensduur ook korter. Een volledig bedrukte broek verliest veel sneller de elasticiteit...

gr - stefan

Volgende

Keer terug naar Kleding en accessoires