Forumoverzicht Bikemogelijkheden Toertochten 29.09.2018 - Dadizele - Daiseltrapperstocht

29.09.2018 - Dadizele - Daiseltrapperstocht

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Daiseltrapper Mountainbiker

Berichten: 13
Op zaterdag 29 september organiseren we met Wtc De Daiseltrappers voor de 3de maal onze mountainbiketocht. Start en finsh in Oltereeke, Nijverheidslaan Dadizele.

Onder het motto voor elk wat wils, bieden we een hele reeks afstanden aan: een begeleide kidstocht (24km), 33km, 40km, 51km, 67km, 77km en 88km.


De kidstocht start om 13u, onder begeleiding van mensen van Cycling Vlaanderen.
Zowel de kidstocht als de 33km en de 40km blijven in en rond Dadizele-Ledegem, waar tal van landelijke wegen op het programma staan. Onderweg is er één deugddoende bevoorrading.

De 51km en 67km trekken wat verder en gaan richting Wevelgem. Hier staan de Leieboordbossen op het programma. Na een extra bevoorrading naast de Leie, wordt via de Leieboorden, Menen en de Kezelberg terug richting Dadizele getrokken.


Onze grootste afstanden, 77km en 88km nemen er een extra lus bij aan de overzijde van de Leie, naast verschillende passages door het Preshoekbos, staan oa nog het Diefhondbos te wachten. Aan de bevoorrading wordt opnieuw aangesloten bij de 67km en 51km.

Als apotheose wacht in de laatse kilometers het Chirobos. Dit éénmailg opengesteld bos wordt door iedere afstand bezocht. 2km bosplezier, op en neer, draaien en keren, kortom een mooie afsluiter.


Iedere deelnemer krijgt een gratis boterham en kan achteraf genieten in de bar van de 'Sportskeure'. We bieden eveneens een verzorgde bikewash en douches.


Kidstocht - Start om 13u - € 2 niet aangesloten - gratis voor aangeslotenen bij de wielerbond

33km - 40km - 51km - 67km: Start tss 8u en 14u - € 5 niet aangesloten - € 3 voor aangeslotenen bij de wielerbond

77km - 88km: Start tss 8u en 13u - € 6 niet aangesloten - € 4 voor aangeslotenen bij de wielerbond


Hopelijk tot dan

Veel bikeplezier

Krierimartin Mountainbiker

Berichten: 35
Krierecrossers aanwezig op verschillende afstanden :bounce:

max003 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 237
Goed gedaan Dadizele! Gezellig druk aan de inschrijving, soms wat lange verbindingsstukken, dit om te muggenziften :lol: Maar een hele dikke pluim om op dit moment van het seizoen nog een afstand van 88km aan te bieden, moet veel werk ingekropen zijn. Lekker zonnetje, droog, goed bollend parkoers. Kortom kheb mij "gejeund" :-D

R1ALAIN Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1090
Mijn bike: Niner AIR9RDO-NINER AIR9-Scott Spark RC900(STOLEN !)-SCOTT SCALE RC WC
Twa stif goe in de streeke!

cowboy peter Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1603
Mijn bike: flash29, epic , synapse
mooi georganiseerd, goede bevoorradingen, maar voor mij een saai parcours. Jullie hebben de streek niet mee, maar sommige organisaties maken er soms wel iets leukers van. Gelukkig op t laatste nog wat fun in da boske


Keer terug naar Toertochten