Forumoverzicht Bikemogelijkheden Toertochten 18.06.2017 - Kemzeke

18.06.2017 - Kemzeke

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht di 13 jun 2017 09:26
BerggeitCasualFietser Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 3059
Mijn bike: Trek Superfly 7, Lapierre X629
Wat mogen we hier weer verwachten, Heb deze wel al eens gereden, maar weet het niet meer goed. Alleszins leuk om nog eens in mijn geboortedorp te starten :-)

Bericht wo 14 jun 2017 22:38
wiene Mountainbiker

Berichten: 207
Mijn bike: Ridley Trailfire

Is er een parcoursbeschrijving ? Was vorig jaar aangenaam verrast .

Bericht do 15 jun 2017 20:59
Dickie Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 4123
Mijn bike: 29'er Hardtail, singlespeed en fully
Vanavond tijdens een ritje al wat pijltjes tegengekomen. Richting loopt wat anders dan vorige keer.
Stekene Tromp, Stropersbossen en waarschijnlijk even de grens over naar het waterwinningsgebied, dat zijn wsl de voornaamste stukken die er hier traditiegewijs weer inzitten.
Niet te vergeten: rijkelijke bevoorrading en jeneverbar net voor de arrivé, de easy-riders leggen de deelnemers altijd in de watten.

Bericht ma 19 jun 2017 10:15
BerggeitCasualFietser Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 3059
Mijn bike: Trek Superfly 7, Lapierre X629
Ritje om van te genieten althans voor de regio, en dit zonder hoogtemeters. Aangekomen op het voetbalveld waar ik mjn ganse jeugd heb gespendeerd, en een weerzien met een ex-voetbaltrainer, waarna ik me ging inschrijven in de kantien van "Kemzeek".
Na de start aan groepje gehangen met onder andere een maat van mijn broer, en parcours ging in omgekeerde richting dan de laatste keer dat ik me kon herinneren. Via passage richting dijk naar Klein Sinaai en Stekene, waarna de gashendel opengedraaid werd, en ik het advies van mijn dokter opvolgde door het rustig aan te doen.
Af en toe nog terug aangepikt, maar moest het uiteindelijk toch laten lopen. Na ravi op eigen tempo verder gereden door de bosrijke omgeving, en vlot bollend terug binnengekomen.
Best wel mooi ritje...


Keer terug naar Toertochten