Spinningfiets & zwift

Positieve of negatieve ervaringen met produkt X. Is produkt Y zijn hoge prijs waard, of koop je beter produkt Z. Jouw ervaringen kunnen interessant zijn voor collega bikers.
Plaats reactie
johand
Mountainbiker
Berichten: 498
Lid geworden op: do 05 nov 2009 10:46
Rijdt met: Cube LTD Pro

Spinningfiets & zwift

Bericht door johand »

Heeft er iemand ervaring;met een (goedkopere normale) spinningfiets + power meter pedalen om zo mee te zwiften, of een duurdere spinningbike die wattage door kan geven aan zwift & trainerroad ed?
Gebruikersavatar
Prospeer
Mountainbiker
Berichten: 433
Lid geworden op: do 07 jun 2012 23:04

Re: Spinningfiets & zwift

Bericht door Prospeer »

Ik denk eerlijk gezegd dat je beter voor een smart trainer gaat, bij voorkeur een Direct Drive. Wat is de reden waarom je naar een spinningfiets kijkt?
Want input naar Zwift is 1 ding, maar het leuke aan Zwift is toch dat die terugkoppeling er is (helling op = automatisch meer weerstand). Dit ga je niet vinden op een goedkope spinningfiets. En (ben er niet helemaal in thuis) als het bestaat op een duurdere spinningfiets, ga je toch even duur (of duurder) uit zijn?
Gebruikersavatar
Thomas Van Gorp
Mountainbiker
Berichten: 50
Lid geworden op: zo 18 mar 2007 21:57
Rijdt met: Kona unit en Rocky mountain vertex

Re: Spinningfiets & zwift

Bericht door Thomas Van Gorp »

Ik heb de spinningfiets van Greg Van Avermaet, achteraf toch wat duur naar wat hij allemaal kan... terugkoppeling van zwift, correctheid van wattage op laag niveau bij losrijden,... Hij is wel enorm stil, dus netflixen is wel aangenaam tijdens het trainen!
Plaats reactie