Forumoverzicht Productinfo Welke bike geniet de voorkeur? RADON SKEEN

RADON SKEEN

Meningen verschillen (al goed:-) maar toch kan je hier jouw ervaring kwijt over een bepaalde bike.

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht za 09 nov 2019 06:18
ConanVandaal Mountainbiker

Berichten: 1
Hello Mtb'ers,

tijd voor mij om te gaan omschakelen naar een fully. Nog nooit op ene gereden. Wel al één en ander opgezocht. Ik ben zo enen die blijft zoeken tot hij denkt dat hij een zeer goede fiets aan een nog betere prijs heeft gevonden.

Ik denk nu dat ik een mooi fietske heb gevonden. Omdat ik nog niet echt 100% zeker ben van mijn stuk, had ik graag hier eens willen luisteren.

Ik heb namelijk een Fully gevonden van het merk RADON. Volgens mij mooi afgemonteerd voor een best wel aardige prijs. Is er iemand die ervaringen heeft met het merk RADON? Laat ze gerust horen.

Ik heb mijn oog laten vallen op de RADON SKEEN trail CF 10.00 SL 2020. Deel gerust jullie ervaringen. Ik heb een linkske geplakt in mijn bericht voor al wie nieuwsgierig is.

https://www.radon-bikes.de/en/mountainb ... 0-sl-2020/

O ja, voor wie zich afvraagt waarvoor ik de fiets ga gebruiken... Zowel plat in het Waasland, alsook bergachtig in Zwitserland, Frankrijk,...enz. Ik ben geen waaghals en al zeker geen bikepark / enduro / downhiller. Ik ga ook graag bergop om dan beloond te worden met een mooie flowtrail. Ik wil een min of meer allround fiets voor geen al te extreme parcoursen.

GREETTZZZ

Bericht vr 29 nov 2019 14:04
rasmazzer Mountainbiker

Berichten: 57
Ik denk wel dat er veel mensen rondrijden op een Radon, misschien nog iets meer kanten Limburg/grens Duitsland want is denk ik het huismerk van Bike-Discount.de.
Voor de prijs altijd ongelooflijk goed afgemonteerd. Hier ook Fox 34 Factory enzo zie je normaal pas bij de hogere prijsklasse. Ook wel beetje hun tactiek (en o.a. van Cube) om zo kopers te lokken. Je vindt nooit dezelfde afmontage bij de andere merken terug. Zelfs Canyon heeft zijn prijzen ondertussen opgetrokken (MVDP kost geld).

Je moet er natuurlijk wel eens mee gereden hebben denk ik, want ik vermoed dat Radon zijn prijsverschil wel maakt op de kaders. Je wil dus zeker een geometrie die mee is met zijn tijd en vooral die je goed ligt.


Keer terug naar Welke bike geniet de voorkeur?

cron