Forumoverzicht Productinfo Kleding en accessoires RegenKleding

RegenKleding

Op zoek naar een windjack of camelback, de kenmerken van schoenen of brillen. Post hier jouw vragen en opmerkingen

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht di 22 okt 2019 17:37
spaghetti_2 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1533
Mijn bike: Scott Spark RC Pro 2020, Rose X-Lite
Goretex shakedry mag in de wasmachine. Afgelopen weekend voor het eerst getest en doet het momenteel uitstekend. Mag ook wel voor de fikse prijs. Het staat enkel niet gekend om goed tegen valpartijen, takken etc. te kunnen. Gore raadt het zelfs af voor mtb gebruik. Maar quasi elke andere regenkledij maakt nog altijd gebruik van een DWR laag (durable water repellent) op een membraan, en het is die DWR laag die je moet reactiveren en verdwijnt na een wasbeurt met zeep. Persoonlijk was ik mijn goede regenkledij nooit, ik spoel deze zonder zeep in de wasmachine. Het verschil in behoud van prestatie na verloop van tijd is groot.

Bericht wo 23 okt 2019 08:20
janvangastel Mountainbiker

Berichten: 25
Ik ben wel tevreden met de four season jackets van Futurum shop. Een er van heb ik nu ruim twee jaar en heb hem pas eenmaal opnieuw waterdicht moeten maken. Ik denk niet dat er een jack bestaat waarin je helemaal niet nat wordt van het zweten.

Bericht zo 08 dec 2019 19:17
qeja Mountainbiker

Berichten: 10
Ik wou bijna een regenjasje kopen speciaal ontworpen voor wielrenners. transparant vestje. Maar ik had een jack gevonden die waterdicht is en ik vond die veel interessanter! Dus heb ik een 2-in-1 kledingstuk: een regenjas en een jack! :P

Vorige

Keer terug naar Kleding en accessoires