Forumoverzicht Bikemogelijkheden In het buitenland Transvogezen MTB

Transvogezen MTB

Info over de Transalp, marathons, leuke routes in onze buurlanden, mogelijkheden om te biken in je vakantiebestemming,... je vindt het hier!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht ma 16 sep 2019 08:23
dirkdierickx Mountainbiker

Berichten: 205
Mijn bike: Cube Reaction Race / YT Jeffsy 27 AL Comp
Vorig weekend was de eerste editie van de Trans Vogezen MTB, door dezelfde organisatie als de Stoneman Challenge en de Trans Eifel. Was de eerste keer dat ik deelnam aan zulk een evenement, en het was dik de moeite.

Technisch was het niet zo moeilijk, maar wel lange zware klimmen (en afdalingen). Prachtige omgeving zo door de natuur nog een heel andere beleving dan met de wegfiets (was er 2 weken eerder ook al met climbing for life).

Het parcours was ook heel verschillend tussen dag 1 en 2, waar de eerste dag toch bospaden waren speelde het grootste deel van de tweede dag zich af op rotsen en stenen op het parcours. Een fully kwam hier wel goed van pas in de afdalingen, hoorde van enkele mensen met ht's dat het afdalen niet heel aangenaam was.

De meeste deelnemers vonden het uitzicht de tweede dag mooier, maar ik kan niet zeggen dat ik de eerste dag niet genoten heb van al de mooie panorama's die ik gezien heb gekregen.

https://photos.app.goo.gl/8bnMiGX6pE22upvJA

https://photos.app.goo.gl/YiDFjjEb6nMFCnSE7

https://photos.app.goo.gl/dNYY87vCx5NdWKda6

https://photos.app.goo.gl/TGKuWZfcRahTh8d6A

https://photos.app.goo.gl/9CsdJZmpdPgu9EVp7

https://photos.app.goo.gl/w9UrpbYyqwxRTeN36

Keer terug naar In het buitenland