Mountainbike club Lake Bikers uit Lummen wil u erbij !

Zoek je iemand om in het week-end mee te gaan biken? Interesse om eens een gezamelijke uitstap te organizeren? Maak je hier kenbaar.
Gebruikersavatar
assea
Mountainbiker
Berichten: 128
Lid geworden op: di 09 aug 2016 21:11
Rijdt met: Cannondale F29 - carbon 4

Mountainbike club Lake Bikers uit Lummen wil u erbij !

Bericht door assea »

Als er gasten zijn die niet graag alleen gaan mountainbiken, (regio Lummen, Beringen,Heusden, enz. ) neem dan gerust eens contact op met de Lake Bikers uit Lummen, wij hebben leden uit verschillende niveau, van traag naar hard, nooit zal u zich nog eenzaam voelen.

Onze activiteiten zijn vooral mountainbiken , alle woensdagen rijden we in groep een 40 a 50 km , in de zomer rijden we in de bossen regio Lummen, Tessenderlo, Beringen, Zonhoven, Diest en zo verder, in de winter rijden we met de mountainbike op de weg in onze regio, alle weekenden zowel zaterdags en zondags zijn er leden die een toertocht gaan rijden, er zijn leden die kiezen voor een lichte uitdaging en er zijn leden die kiezen voor een zware uitdaging (Ardennen) of een zware marathon, ook regelmatig organiseren we ook een mountainbike weekend voor onze club, dit is vooral teambuilding, plezier met veel goesting.
Niet leden mogen een 4+tal keer gratis deelnemen aan onze activiteiten, het beste is dat je eventjes met mij contact opneemt .

Wenst u Info, stuur mij een bericht of neem info via onze website http://www.lakebikers.com" onclick="window.open(this.href);return false; of facebookpagina , https://www.facebook.com/groups/2492072 ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;.
Plaats reactie