15.09.2018 - Zulte - VTT

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
dark dingo
Mountainbiker
Berichten: 694
Lid geworden op: wo 19 jan 2005 17:14
Rijdt met: KTM 2022

15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door dark dingo »

yups,
iemand een idee langs welke mooie paden ze ons sturen? en of je er effectief tot 14u kan inschrijven? Ik meen ergens gelezen te hebben dat je maar kan inschrijven tot 11u... :-k
Greetings....
Dingo.
thecarl
Mountainbiker
Berichten: 10
Lid geworden op: wo 08 mei 2013 16:32
Rijdt met: Scott Spark 900 RC Pro

Re: tt Zulte 15/09/2018

Bericht door thecarl »

ik ben ook benieuwd. Hier staat inderdaad 14u, maar op de website van de organisatie zelf vind ik 11u30 als laatste. vrees dat die zal kloppen
bossi
Mountainbiker
Berichten: 114
Lid geworden op: do 04 aug 2011 19:49
Rijdt met: specialized epic

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door bossi »

Geen INFO te verkrijgen ??
Gebruikersavatar
NoHair
Mountainbiker
Berichten: 31
Lid geworden op: vr 09 sep 2016 16:35
Rijdt met: Cannondale F29

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door NoHair »

Vertrokken(met Peet) vanuit Adegem met de mtb richting Zulte. Zonder echte verwachtingen, Zulte een mooie streek maar de eerste X dat deze georganiseerd werd. Heel vriendelijk ontvangen. We waren nu iets later dus de bewaakte fietsstalling was voor ons zo goed als alleen. Over de rit zelf kunnen we kort zijn: =D> . Mooie streek, afwisselend dreven, single tracks, hier en daar wel wat asfalt maar dan terug een bosje erbij. Kortom hier was wel degelijk tijd en werk in gestoken. Eerst naar Nokere en dan richting Lozer. De mensen aan de bevoorading hadden er duidelijk veel plezier in. Dat gebeurd niet overal :wink: De pannenkoeken waren heerlijk. Na de splitsing in Lozer waren we bang dat die er bij zat om wat extra kms te maken maar dit was onterecht. Als afsluiting kregen we dan nog een gratis drankje. Als ik toch een minpuntje mag/moet aanhalen: misschien een extra pijltje hier en daar. Toch zeker de eerste 20km. Later was dit beter. Terug thuis met 158km op de teller en een mooie dag achter de rug. Hopelijk hebben jullie genoeg volk gehad om deze volgend jaar terug te organiseren want hij is echt de moeite. Wij komen terug (o)
meyke1
Mountainbiker
Berichten: 125
Lid geworden op: zo 16 aug 2015 16:16
Rijdt met: nen oldtimer en ne ktm scarp master

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door meyke1 »

NoHair schreef:Vertrokken(met Peet) vanuit Adegem met de mtb richting Zulte. Zonder echte verwachtingen, Zulte een mooie streek maar de eerste X dat deze georganiseerd werd. Heel vriendelijk ontvangen. We waren nu iets later dus de bewaakte fietsstalling was voor ons zo goed als alleen. Over de rit zelf kunnen we kort zijn: =D> . Mooie streek, afwisselend dreven, single tracks, hier en daar wel wat asfalt maar dan terug een bosje erbij. Kortom hier was wel degelijk tijd en werk in gestoken. Eerst naar Nokere en dan richting Lozer. De mensen aan de bevoorading hadden er duidelijk veel plezier in. Dat gebeurd niet overal :wink: De pannenkoeken waren heerlijk. Na de splitsing in Lozer waren we bang dat die er bij zat om wat extra kms te maken maar dit was onterecht. Als afsluiting kregen we dan nog een gratis drankje. Als ik toch een minpuntje mag/moet aanhalen: misschien een extra pijltje hier en daar. Toch zeker de eerste 20km. Later was dit beter. Terug thuis met 158km op de teller en een mooie dag achter de rug. Hopelijk hebben jullie genoeg volk gehad om deze volgend jaar terug te organiseren want hij is echt de moeite. Wij komen terug (o)
158KM-chapeau!
meester biek
Mountainbiker
Berichten: 638
Lid geworden op: zo 12 okt 2008 10:11
Rijdt met: sensa fiori

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door meester biek »

Hier ook gestart zonder al te hoge verwachtingen. Het weer was alvast prima, en de rit bleek mee te vallen. Bepijling was sober, paar keer in de remmen gemoeten, maar er was idd. werk gemaakt van het parcours (sperrebossen in wortegem, lozerbos, cyclocrossparcourtje na 1ste bv ...). Bevoorradingen waren prima en de pannenkoekjes smaakten. Op het einde werd het iets 'saaier', maar Zulte is nu éénmaal niet het mekka van de mtb. Beentjes toch wat moe na de snelle 65 km. Achteraf nog een gratis drankje (hoefden niet bij te betalen voor een duvel :drunk: ) op het zonnige terras. Douche, afspuit (voor 't stof), bewaakte fietparking, was allemaal oké. Er was alleen niet al te veel volk vond ik, toch een geslaagd rapport voor deze 1ste editie.
Gebruikersavatar
dark dingo
Mountainbiker
Berichten: 694
Lid geworden op: wo 19 jan 2005 17:14
Rijdt met: KTM 2022

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door dark dingo »

Yow,
zaterdag als een van de laatsten vertrokken...inschrijvingen liepen inderdaad maar tot 11.30u :-? Het parcour was voor mij een mengeling van de rit van de gouverneur (Zulte) en de TT in Lozer. Mooie offroad afgewisseld met stukken asfalt/beton. Door tijdsgebrek gekozen voor de 45 km, door beetje te misrijden toch uitgekomen op 52 km #-o Er mochten inderdaad meer pijlen gehangen worden...toen we op enkele km van het einde van de rit zaten, kwamen we op de weg Kruishoutem/Waregem en moesten we rechtsop draaien. Na enkele honderden meters een wegje links...geen pijl te bespeuren!! Nog wa verder gereden...wegje rechts...terug geen pijl te bespeuren #-o De twijfel sloop er in en terug gekeerd tot aan het baantje waar we uitkwamen. Ik had het inderdaad goed gezien, het was rechtsaf. Terug het baantje links en rechts en besloten om toch maar te blijven doorrijden. Even verder een bevestigingspijl!! Vond dit toch wel verwarrend aangezien je enkele baantjes passeert waar geen pijl hangt en de pijl dan een heel stuk verder te vinden is. Nog beetje werk voor volgend jaar dus... :wink: Ook nog eventjes de mannen aan de bevoorrading in de bloemetjes zetten voor hun enthousiasme...je krijgt heel zelden een "welkom" als je op de bevoorrading toekomt. =D> Genoten van rit en zon en na aankomst een Omerke genuttigd die in de 5€ inschrijvingsprijs inbegrepen zat. Maakte dus dat deze mooie tocht 1.5€ inschrijving gekost heeft =D> Graag volgend jaar terug...met dan misschien iemand van de organisatie die hier een woordje uitleg geeft en een beetje werk aan de bepijling!! Alvast bedankt voor jullie inzet!!
Dingo 8)
InMyKingdom
Mountainbiker
Berichten: 49
Lid geworden op: ma 15 jan 2007 21:58
Rijdt met: Merida

Re: 15.09.2018 - Zulte - VTT

Bericht door InMyKingdom »

Zaterdag deze rit ook gereden en jammer genoeg een aantal keer een pijltje gemist.
Toch een mooie rit en hopelijk volgend jaar opnieuw.

Heeft er iemand de GPX-files? Wou deze zaterdagmorgen downloaden van de site maar dat lukte niet, ondertussen zijn de hyperlinks weg.
Plaats reactie