Forumoverzicht Bikemogelijkheden Toertochten 21.05.2018 - Beringen - 13e TT van de Bikebrothers

21.05.2018 - Beringen - 13e TT van de Bikebrothers

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


kevx Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1753
Mijn bike: Bronto Reverend/Niner Air9 RDO
Twas inorde... Diejen terril na +70 km's is ne serieuze kuitenbijter zalleuh!

kristof vdstukken Mountainbiker

Berichten: 2
Fijne omgeving voor te fietsen maar de afpijling was aan de mindere kant, ik begrijp heel goed dat dit heel veel werk vraagt maar op sommige plaatsen mochten de pijltjes iets vroeger hangen dan in de bocht waar ze nu hingen. Veel mensen die pijltjes hebben gemist.

tantatium Mountainbiker

Berichten: 49
Mijn bike: Cube LTD SL Model 2014
kristof vdstukken schreef:
Fijne omgeving voor te fietsen maar de afpijling was aan de mindere kant, ik begrijp heel goed dat dit heel veel werk vraagt maar op sommige plaatsen mochten de pijltjes iets vroeger hangen dan in de bocht waar ze nu hingen. Veel mensen die pijltjes hebben gemist.


Bepijling was voor mij over ganse lijn in orde , heel veel mensen zijn verkeerd gereden aan de brug van tervant ipv jaagpad naar links te rijden zijn ze naar rechts gereden.( inclusief mezelf) door de geparkeerde auto's van de rommelmarkt in Tervant.
Er stonden zelfs auto's op het fietspad geparkeerd ](*,) ](*,)
Twas weer in orde , enkel voor de 72 vind ik na de eerste splitsing waar je alleen op de 72 bent dat er redelijk veel tarmaq is. dit zou je toch kunnen oplossen door hier en daar wat de bos in te trekken.

merida13 Mountainbiker

Berichten: 58
Top werk afgeleverd mannen! Vandaag de 56km gereden en nergens een pijl gemist, goeie bevoorrading en overal alles eruitgehaald zeker in paal op de klitsberg! De terril was een leuke afsluiter!


Tot de volgende.

Connie Mountainbiker

Berichten: 251
Mijn bike: oud en rood

De foto's zijn bijna klaar! Uurtje nog denk ik, dan staat alles online.

Prima ochtend gehad! De paar spetters die vielen aan het begin van de ochtend vielen mooi op het bladerdak boven me, dus daar had ik bij het fotograferen weinig hinder van. Eerst bijna iedereen op de foto gezet bij de afdaling naar het kanaal. Weer niemand die rechtdoor fietste ... :wink: Wel een gevaarlijk punt trouwens daar, en dan heb ik het dus niet over de mogelijke zwembeurt maar het andere fietsverkeer van links en rechts.

Daarna door naar de mijnterril. Heerlijke plekjes gevonden op de eerste helling! Veel jeugd op het parcours vandaag. En de meesten reden de terril nog makkelijk op ook! Mooi om te zien!

Groetjes,
Connie

first Mountainbiker

Berichten: 118
Mijn bike: Scott Spark 29 - Scott E spark 27.5+

Lag er goed droog bij, zeer veel mooie singeltracks precies nog beter dan andere jaren zeer blij dat ik geweest ben. [-o<

frits motaar Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 888
iemand de gpx van deze 70km rit?
grts frits

lucky7 Avatar gebruiker
Freelance medewerker

Berichten: 1296
Mijn bike: Moozes

Ik heb me ook goed geamuseerd. :bounce: :bounce:

dimitrid Mountainbiker

Berichten: 46
Mijn bike: Scott Scale 900 RC
Er fijne TT gereden, en in tegenstelling tot de vorige editie, geen onweer gehad :-D
Op het einde van de rit, samen met enkele andere bikers, bijstand geleverd aan iemand die lelijk gevallen was (met pedaal achter boomstronkje blijven hangen?). Organisatie opgebeld die snel ter plaatse was en nadien onze weg verder gezet. Hopelijk niet te ernstige blessure, beterschap in alle geval!

Wat me opviel waren de bikers die aan het klagen waren over de zwaarte (technische?) van het bosje op de terril. Niemand die je verplicht om deze te rijden :P

MichelSpec Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 42
Mijn bike: Cube LTD
Weer een toffe TT voorgeschoteld gekregen. Met als kers op de taart den terril. Wat zijn wij hier toch bevoorrecht met onze terril. =P~ =P~ =P~

VorigeVolgende

Keer terug naar Toertochten

cron