Forumoverzicht Lounge bar Apres bike Fybriomyalgie

Fybriomyalgie

Omdat het niet altijd over mountainbike hoeft te gaan...... Zet een boompje op over alles wat NIET met mountainbike te maken heeft maar hou het wel deftig.

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht wo 30 dec 2015 22:06
oedy Mountainbiker

Berichten: 1
hallo, heb het bericht gelezen van inez (vriendin van serge),mijn vrouw heeft ook fm en spasmofelie,ze heeft al eens magn baxters gehad maar dokter vond het niet meer nodig(helpte een klein beetje),ze heeft de ziekte al +- 13j,met up en downs maar sinds 7 maand kan ze niet meer dan zitten,geen auto meer rijden (meerijden is al een hele opgave),een tas van tafel nemen gaat zelfs niet,........, de dokters en specialisten kennen blijkbaar alleen maar pijnstillers,maar waar wij in geintereseerd
zijn is het dieet dat men voor de ziekte kan volgen,alvast bedankt

Bericht zo 10 jan 2016 18:59
prideandglory1891 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 3850
Mijn bike: Niner EMD - Rocky Mountain Instinct 999MSL

Ik heb/had ook spasmofilie.
Een dieet= véél vette vis, geen vet vlees meer deed me goed.
Enkele lage bloedwaarden terug hoog brengen, door vitaminen al dan niet ingespoten en ik ben een ander mens.

Ik weet niet van waar je bent maar Dag Vanelslande (sportarts) uit Waregem heeft me beter geholpen dan een Prof uit Uz Gent en een gekende reumatoloog in Roeselare.

Van leren mee leven, zit het in uw hoofd? tot minder intensief sporten, depressiva en weet ik wat nog allemaal helpen NIET..

Ik zeg niet dat dit voor iedereen zal helpen maar ik zou wel eens opnieuw zo'n test willen doen. Ik denk dat die "spasmofilie" plots weg zou zijn :-D

Vorige

Keer terug naar Apres bike

cron