Forumoverzicht Bikemogelijkheden In het buitenland waar zijn de leuke en interesante MTB-vakantiebestemmingen

waar zijn de leuke en interesante MTB-vakantiebestemmingen

Info over de Transalp, marathons, leuke routes in onze buurlanden, mogelijkheden om te biken in je vakantiebestemming,... je vindt het hier!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Card_board Mountainbiker

Berichten: 4
ik kan je Japan aanraden voor een mountianbike reis, als je dicht bij de grootstadt wil blijven kan je in de buurt van Tokio op de mount fuji gaan mountainbiken. Anders heb je ook nog Hokkaido, waar het echt prachtig is om te MBK in de zomer.

SanderG Mountainbiker

Berichten: 5
Mijn bike: Scott
Helaba,

Bij Rikolto (het vroegere Vredeseilanden, zie http://www.rikolto.be) organiseren we ook mountainbikereizen naar onder andere Tanzania, Benin, Indonesië, Vietnam en Nicaragua. Sinds 2010 hebben we zo al een 25-tal reizen gedaan.

Eerder dan een puur sportieve uitdaging zit er bij ons ook een maatschappelijk engagement achter: onze deelnemers engageren zich voor fondsenwerving om onze projecten in België / Aizë / Afrika / Latijns-Amerika te ondersteunen. Los daarvan is het altijd een heel gezellig gebeuren waar mensen blijvende herinneringen aan hebben.

We steunen voor de organisatie van de reis op ons lokaal kantoor in het land in kwestie, en dat heeft het zeer grote voordeel dat we op plaatsen geraken waar je als toerist of als "normale" reiziger op de mountainbike niet zou komen.

meer info op http://www.rikoltoclassics.be.

Groetjes,

Sander van Rikolto
sander.goossens@rikolto.org

PS: nog enkele plaatsen vrij in onze http://www.kilimanjaroclassic.be (Tanzania) in september 2018 en http://www.vietnamclassic.be in april 2019

KareltjeW Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 5
Card_board schreef:
ik kan je Japan aanraden voor een mountianbike reis, als je dicht bij de grootstadt wil blijven kan je in de buurt van Tokio op de mount fuji gaan mountainbiken. Anders heb je ook nog Hokkaido, waar het echt prachtig is om te MBK in de zomer.


Dit is interessant om te horen. Ik heb al jaren de droom om eens naar Japan te gaan, maar had nog niet gedacht aan de optie om daar te gaan mountainbiken. Klinkt erg gaaf.. Ik zal me er eens in verdiepen.

Softbawl Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 2
Mijn bike: ALL CARTER SPENCER 27,5 inch 21 speed

Japan was ook een van mijn beste ervaringen tot nu toe. Drie weken in Juli verbleven in Tokio een paar jaar terug.

Fuarte Mountainbiker

Berichten: 1
Voor wie het even wat dichter bij huis zoekt of voor een korte vakantie: De Duinengordel in Limburg is een prachtig natuurgebied om te mountainbiken. Bewegwijzerde routes loodsen je door het terrein. De mijnterril in Zwartberg beklimmen is zelfs voor de gevorderde mountainbiker een uitdaging. Centraal in het natuurgebied vind je vakantiewoning Heidebos. De woning voor 8 personen is uitgerust met een fietsenberging / garage, waterdarm en poetsborstels. Meer info: https://vakantiewoningenlimburg.be
https://vakantiewoningenlimburg.be

Vorige

Keer terug naar In het buitenland

cron