Forumoverzicht Bikemogelijkheden In het buitenland Ibiza Lente en Herfst

Ibiza Lente en Herfst

Info over de Transalp, marathons, leuke routes in onze buurlanden, mogelijkheden om te biken in je vakantiebestemming,... je vindt het hier!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht za 17 feb 2018 21:54
KuPa Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 16
Mijn bike: Commencal Meta HT AM 2015 & Orbea Personal 2006

Hoi mountainbikers,

ook dit jaar ga ik opnieuw richting Ibiza om er te biken. Echt paradijs (buiten toeristische maanden) met rustige trails in de natuur. Zeker de Noord-kant van het eiland is prachtig ... en vol kuitenbijters.
Maar de weg naar beneden is nadien genieten! Echt ruwe trails, afgewisseld met prachtige paden.

Ondertussen is er nog een aanbod geopend met -10% korting bij BikeIbiza. Uitgebaat door een fijne Belg, Eric die het eiland volledig kent.

Check it out:
http://www.bikeibiza.be/blog/open-mount ... en-herfst/

Prijzen van de vliegtickets staan erbij: er wordt gekeken naar de goedkoopste vluchten om dan te starten met een 6-daagse mtb trip.

Aanrader 8)

Groeten,

Kurt

Bericht ma 08 okt 2018 11:44
PeterG Mountainbiker

Berichten: 268
Mijn bike: Heeft eindelijk grote wielen
Net terug van een weekje Ibiza. Drie dagen mtb, een dag kajak, rustdag en katerdag na een closing party in Hi-club wat equivalent is van drie dagen mtb me dunkt :-D . Maar echt een prachteiland om met de mtb te ontdekken. Telkens 5 uur gefietst met een lunch onderweg op een idyllisch strandje, rond de 1100hm’s en het niveau leest hij perfect af tijdens de eerste rit. Fantastische trails gereden, eindeloze klimmen, grenzen verlegd, afdalingen met gat tegen het wiel die maar bleven duren. Rockgardens hebben geen geheimen meer. En Eric is nen topgast. Goed mee geamuseerd en bijgeleerd! Echt een aanrader. En de huurfietsen zijn top! Enkel gaan voor de fully van Giant. Wij hadden een hardtail van Orbea die zijn werk overigens zeer goed deed maar een fully had dat tikje meer comfort kunnen bieden tijdens de vele rotsafdalingen. En niveau kan gerust nog veel moeilijker, sprak over trails van 45 graden naar beneden met drops, wortels en haarspeldbochten... check http://www.bikeibiza.be en vooral de filmpjes op de FBpagina om een goed beeld te krijgen!

Bericht ma 05 nov 2018 14:30
PeterG Mountainbiker

Berichten: 268
Mijn bike: Heeft eindelijk grote wielen

Bericht wo 21 aug 2019 15:10
wimwimwim Mountainbiker

Berichten: 110


Keer terug naar In het buitenland