Vossies Famous Testfest 29 en 30/01

Data van toertochten of wedstrijden, releases van bikes of onderdelen, info over teams en rijders, geruchten, kortom alles wat collega bikers kan interesseren plaats je hier!
Voske
Mountainbiker
Berichten: 33
Lid geworden op: ma 13 nov 2006 13:42
Rijdt met: Cannondale Scalpel Si Hi-Mod, Scalpel HT, Topstone Carbon Lefty, Niner Air 9 RDO
Contacteer:

Vossies Famous Testfest 29 en 30/01

Bericht door Voske »

SAVE THE DATE!!! Zaterdag 29/01 en Zondag 30/01 VOSSIES FAMOUS TESTFEST!

We zijn bijzonder blij dat we terug een opkomend testevent mogen aankondigen! Het laatste weekend van januari ontvangen we jullie graag om de vetste offroad bikes te komen uittesten op een uitdagend parcours. Vanaf de winkel zetten we verschillende testparcours uit voor mountainbike en gravel die je begeleidt in groep kunt rijden. Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Wij zorgen voor de ontvangst, zetten je testbike met jouw pedalen en fietspositie voor je klaar en testen maar. TEST, RIDE then DECIDE!

We zijn ook bijzonder trots dat we als Cannondale Pilot Store de nieuwe lancering van de Scalpel HT extra in de verf kunnen zetten met dit testevent. Kom alles te weten over de nieuwe hardtail van Cannondale en vooral test hem zelf uit. Test de hardtail die meer te bieden heeft, die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, ervaar het beste wat er momenteel op de markt is.

Gravel is bijzonder ‘hot’ en niet meer weg te denken in de offroad scene. Vandaar schotelen we jullie ook een mooie selectie gravelbikes voor die zullen klaar staan om aan de tand te voelen op een mooi uitdagend gravel parcours. De Cannondale Topstone Carbon mag natuurlijk niet ontbreken. De Topstone Carbon vormt de ultieme samensmelting van snelle racefietsen, comfortabele endurance-fietsen en ultralichte dubbelgeveerde mountainbikes. Al die kennis is nu verzameld in een exceptionele machine die ontworpen is voor maximaal rijplezier op plaatsen waar de meeste gravelbikes niet eens kunnen komen, of voor optimaal comfort op iets rustiger terrein.

Daarbovenop voegen we ook een selectie elektrische varianten toe om offroad mee te kunnen gaan testen.

Schrijf je in, boek je tijdslot en boek je testbike. Check je mailbox of je reservatie goedgekeurd is; let op plaatsen zijn beperkt!
https://www.fietsendevos.be/evenement/o ... testevent/

Ontvang met deze inschrijving een goodiebag ter waarde van 20€ en een mooie deal bij aankoop van een fiets.
Plaats reactie