Michelin Wildrace'r 2010 vs 2011

Positieve of negatieve ervaringen met produkt X. Is produkt Y zijn hoge prijs waard, of koop je beter produkt Z. Jouw ervaringen kunnen interessant zijn voor collega bikers.

Moderators: Reflex, Angelo., JanMan

Gebruikersavatar
IRA
Mountainbiker
Berichten: 24
Lid geworden op: do 27 jan 2011 15:51
Locatie: nen hele goeie

Wildrace'r 2.25 Adv

Bericht door IRA »

Heb gisteren m'n Michelin WildRace'r 2.25 Adv binnengekregen, en vandaag gewogen en erop gelegd (met tube). Gewicht was 580 g vs 555 g geadverteerd.

Heb hem gekocht om vooraan m'n NN 2.25 te vervangen, die er standaard op lag toen ik m'n bike 1.5 j geleden gekocht had. Wilde vanvoor iets met wat minder rolweerstand, toch goede grip en een goede lekbestendigheid. De WildRace'r heeft m'n voorkeur boven een RR DD omdat ik denk dat ie toch meer grip heeft, en een lager gewicht bij gelijke lekbestendigheid.

Morgen een eerste testritje met mijne copain hier in de kempische bossen...in de loop van de volgende weken staan ook wat ritjes in het hageland op het programma. Ik hou jullie op de hoogte.

ps van de NN was, en ben ik nog steeds, heel content, heeft me na meer dan 3000 km offroad nooit in de steek gelaten, nooit lek, goeie grip, en eigenlijk is de sleet nagenoeg nihil. Voor ritten in de ardennen in zeer natte omstandigheden, gaat ie er zeker terug op.
Plaats reactie