Pagina 1 van 1

Endurofietsen huren

Geplaatst: wo 08 mei 2019 10:19
door philledan
Allen,

ik vertrek eind juni naar morzine om de passportes du soleil mee te rijden. De 3 vrienden die meekomen hebben echter geen enduro/am fiets. De bedoeling was om er ter plaatse één te huren. Gezien het dat weekend ongelooflijk druk is, zijn alle fietsen ondertussen reeds verhuurd. Heeft er iemand suggesties/adresjes in belgie waar we 3 enduro/am fietsen zouden kunnen huren?

thx all!

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: wo 08 mei 2019 22:22
door Wacky-S
Zelf heb ik hem vorig jaar gereden met de enduro, maar ben er redelijk veel tegengekomen die hem op een gewone XC fiets reden.
Als je jezelf tot enkel de TT beperkt en niet de (extra) downhill stukken neemt, valt het eigenlijk goed te doen met een XC, zeker in de beklimmingen. Al is een enduro een stuk comfortabeler in de afdalingen en heb je er genoeg uplifts inzitten.

Heb je ook eens nagevraagd in de omliggend gebieden? In Les Gets waar wij verbleven bijvoorbeeld waren er toen nog verschillende verhuurders die op de dag zelf nog een aantal bikes in de rekken hadden staan.

3 bikes is waarschijnlijk wat veel, maar neem bv eens contact op met G-bikes in Westerlo om te zien wat mogelijk is. Zij huren testfietsen uit...

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: do 09 mei 2019 10:03
door philledan
Ik heb hem reeds een aantal keer gereden, en gezien het volledige traject toch echt well downhill-georienteerd is, met dus veel downhill-tracks, lijkt een XC-fiets mij toch wat te beperkt om de volle fun te beleven.

Ik heb in elk geval contact opgnomen met G-bikes en bekijken eens wat er uit de bus komt! thx!

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: do 09 mei 2019 21:41
door Wacky-S
Ga je enkel voor de TT of verblijf je er voor een paar dagen?

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: vr 10 mei 2019 00:13
door philledan
1 dag TT, 1 dag vrije verkenning van de trails :)

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: vr 10 mei 2019 01:02
door Wacky-S
Dan moet je zeker enduro/trail bike meenemen :)

Re: Endurofietsen huren

Geplaatst: vr 10 mei 2019 15:07
door philledan
Idd, nu moet ik er enkel nog 3 vinden gedurende dag weekend.