Flowtrack Bike --> Wat?

Flowtrack Bike staat met haar Shortbikeweekends voor korte, goed georganiseerde bikevakanties met gemiddeld drie fietsdagen. Voor alle vragen i.v.m. de bestemmingen voor 2014 kan je hier terecht.

Moderators: Angelo., Test team

Gebruikersavatar
Splenter
Mountainbiker
Berichten: 462
Lid geworden op: zo 14 jul 2002 02:00
Locatie: rocky mountain etsx-70
Contacteer:

Flowtrack Bike --> Wat?

Bericht door Splenter »

Wat is Flowtrack Bike?

Flowtrack.be (oorspronkelijk ShortBike) organiseert al meerdere jaren mountainbike weekends naar naar topbestemmingen in Europa. Alles is voor jou geregeld: het verblijf in half pension, uitgebreide lunch onderweg, begeleide tochten in verschillende niveaugroepen, bevoorrading en ondersteuning.

Alle bestemmingen zijn parels op het vlak van mountainbikemogelijkheden. Alle tochten worden door Flowtrack zelf in elkaar gestoken en halen het mooiste uit elke streek.

Elke bestemming is toegankelijk voor elke biker of bikester: van beginner tot fel gevorderd. Doordat altijd in verschillende niveaugroepen wordt gereden, kan elke biker/bikester aansluiten bij een groep van zijn/haar niveau. De verschillende niveaugroepen verschillen qua afstand, aantal hoogtemeters en vooral het tempo waaraan gereden wordt.

Net als de voorbije jaren is ook de buitenlandse trip van mountainbike.be terug in samenwerking met Flowtrack.Alle info over elke reis vind je op https://www.flowtrack.be/bike/

Vragen? Stel ze op dit forum, je krijgt snel een antwoord!
Plaats reactie