Garmin Edge 1000

Plaats hier je GPS gerelateerde vragen en routes .

Moderators: Reflex, Angelo., Test team

Gebruikersavatar
mrgps.nl
Mountainbiker
Berichten: 93
Lid geworden op: ma 03 feb 2014 17:24
Contacteer:

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door mrgps.nl »

sneln eddy schreef:Heeft er hier nog iemand problemen met zijn edge 1000 in basecamp als je naar toestelinformatie gaat?
.
Yep, heb hetzelfde - zie het ook bij andere toestellen. Heb de indruk dat die melding ten onrechte verschijnt overigens; want hij ziet gewoon unit ID en geheugenomvang en bovendien staat ondertussen het toestel gewoon links in de bibliotheek en kun je daar gewoon de inhoud van het toestel lezen.

Ergo: volgens mij is het verschijnen van die melding een bugje in Basecamp en werkt alles gewoon.
Gebruikersavatar
sneln eddy
Mountainbiker
Berichten: 184
Lid geworden op: za 02 mei 2009 20:59
Locatie: Ne mat zwarten

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door sneln eddy »

Stokke schreef:
sneln eddy schreef:Heeft er hier nog iemand problemen met zijn edge 1000 in basecamp als je naar toestelinformatie gaat?
Als ik naar toestelinformatie ga komt er in het rood op ; Kan toestelgegevens niet ophalen zowel op de edge alsook de geheugenkaart.
Probeer eens met deze handige tool http://www.javawa.nl/jdm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inderdaad handig, je ziet alles wat erop staat.
mrgps.nl schreef:
sneln eddy schreef:Heeft er hier nog iemand problemen met zijn edge 1000 in basecamp als je naar toestelinformatie gaat?
.
Yep, heb hetzelfde - zie het ook bij andere toestellen. Heb de indruk dat die melding ten onrechte verschijnt overigens; want hij ziet gewoon unit ID en geheugenomvang en bovendien staat ondertussen het toestel gewoon links in de bibliotheek en kun je daar gewoon de inhoud van het toestel lezen.

Ergo: volgens mij is het verschijnen van die melding een bugje in Basecamp en werkt alles gewoon.
Ok,dan zijn de problemen van de baan.
WillyW
Mountainbiker
Berichten: 25
Lid geworden op: zo 12 aug 2007 23:02
Locatie: Scalpel 2; Merida Ride 95

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door WillyW »

Kan ik bij routebepaling ook aangeven dat ik de oorspronkelijke route wil rijden.
Ik heb nu 3 opties, t.w. minimale afstand, tijd en stijging

Ik laad routes op via basecamp
Gebruikersavatar
RigolleM
Mountainbiker
Berichten: 6540
Lid geworden op: di 27 dec 2005 20:14

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door RigolleM »

WillyW schreef:Kan ik bij routebepaling ook aangeven dat ik de oorspronkelijke route wil rijden.
Ik heb nu 3 opties, t.w. minimale afstand, tijd en stijging

Ik laad routes op via basecamp
Dan moet je met tracks (courses) werken!
WillyW
Mountainbiker
Berichten: 25
Lid geworden op: zo 12 aug 2007 23:02
Locatie: Scalpel 2; Merida Ride 95

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door WillyW »

Ga ik proberen.
lo-renz
Mountainbiker
Berichten: 1
Lid geworden op: vr 18 jul 2014 11:15

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door lo-renz »

Sinds vorige week ook eigenaar van edge 1000 . momenteel lukt het mij niet om een route in te laden. vandaag de groene lus van ingelmunster gedownload. die via basecamp op mijn gps gezet en eenmaal ik de koers wil rijden komt er gewoon op fiets naar maar niets meer. dan maar tot aan start punt van lus gereden en daar kreeg ik de melding dat de koers gedaan was. vind het nogal ingewikkeld mss dat er iemand van jullie mij op weg kan helpen . dat zou zeer vriendelijk zijn
Gebruikersavatar
Beny
Mountainbiker
Berichten: 3860
Lid geworden op: za 15 mar 2003 21:31
Locatie: 7x specialized/1x turner

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door Beny »

lo-renz schreef:Sinds vorige week ook eigenaar van edge 1000 . momenteel lukt het mij niet om een route in te laden. vandaag de groene lus van ingelmunster gedownload. die via basecamp op mijn gps gezet en eenmaal ik de koers wil rijden komt er gewoon op fiets naar maar niets meer. dan maar tot aan start punt van lus gereden en daar kreeg ik de melding dat de koers gedaan was. vind het nogal ingewikkeld mss dat er iemand van jullie mij op weg kan helpen . dat zou zeer vriendelijk zijn

Je moet u begeven naar het begin van de koers en dan de paarse lijn volgen op de kaart
Geen aanwijzingen
Gebruikersavatar
Fons Moors
Mountainbiker
Berichten: 1331
Lid geworden op: di 02 nov 2004 22:44
Locatie: E-MTB LEVO - Merida Big7 - Merida Ninety-Nine Merida O-Nine

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door Fons Moors »

junior72 schreef:
Eagle Stijn schreef:Ik ben deze week mijn Edge 800 verloren #-o

Ben dus op zoek naar een nieuw toestel en denk er sterk aan een 1000 te kopen.
Wat ik mij wel afvraag is of de hartslagmeter & cadanssensor van de 800 compatibel zijn met de 1000?

Thx
Geen enkel probleem, gewoon sensor koppelen en rijden maar.
Ik gebruik ze ook op beide toestellen
Ook voor de 705 ?
Gebruikersavatar
junior72
Mountainbiker
Berichten: 1179
Lid geworden op: zo 18 jan 2004 14:44
Locatie: Scott Spark 710 2016 - Scott Scale 730 2014

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door junior72 »

Fons Moors schreef:
junior72 schreef:
Eagle Stijn schreef:Ik ben deze week mijn Edge 800 verloren #-o

Ben dus op zoek naar een nieuw toestel en denk er sterk aan een 1000 te kopen.
Wat ik mij wel afvraag is of de hartslagmeter & cadanssensor van de 800 compatibel zijn met de 1000?

Thx
Geen enkel probleem, gewoon sensor koppelen en rijden maar.
Ik gebruik ze ook op beide toestellen
Ook voor de 705 ?
Het zou kunnen , Fons maar ik ben daar niet 100% zeker van.
Als ze ANT+ zijn dan normaal wel.
Gebruikersavatar
Fons Moors
Mountainbiker
Berichten: 1331
Lid geworden op: di 02 nov 2004 22:44
Locatie: E-MTB LEVO - Merida Big7 - Merida Ninety-Nine Merida O-Nine

Re: Garmin Edge 1000

Bericht door Fons Moors »

[/quote]

Ook voor de 705 ?[/quote]

Het zou kunnen , Fons maar ik ben daar niet 100% zeker van.
Als ze ANT+ zijn dan normaal wel.[/quote]

Bedankt. Ik heb een mail gestuurd naar Garmin.be met de vraag.
Plaats reactie