Forumoverzicht Bikemogelijkheden GPS Garmin Edge 1000

Garmin Edge 1000

Plaats hier je GPS gerelateerde vragen en routes .

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht ma 29 okt 2018 14:22
i-Mac Avatar gebruiker
Kerstman

Berichten: 1598
Jochen74 schreef:
Tot voor kort diende ik Garmin Express op de pc te activeren voor ik de Edge inplugde.
De verbinding werd dat automatisch gemaakt.
Nu doe ik hetzelfde, maar de connectie komt niet tot stand. De Edge springt wel aan waar hij dat vroeger niet deed.
Nog iemand?

Jochen, probeer het eens via de USB-C poort. In mijn geval was dat de oplossing.

Bericht zo 11 nov 2018 20:56
dh3 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 158
Mijn bike: Wilier Solitario & Izoard

Hallo,
Sedert een tijdje heb ik constant de melding download voltooid. Heb geen enkel idee wat hij download.
Iemand enig idee wat het probleem is of wat er kan gedaan worden?

Alvast bedankt voor de response.

Mvg
David

Bericht zo 02 dec 2018 08:57
G-m@n. Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 4324
Mijn bike: specialized epic comp carbon 2018

als ik op de rollen fiets dan vind hij mijne cadans sensor maar snelheid heeft hij niet aan en valt dus op pause. hoe kan je dit verhelpen? denk pas sinds een update want heeft altijd goed gewerkt.

Bericht zo 24 feb 2019 18:14
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Iemand een idee of je het scherm groter kan zetten?
Inzoomen gaat tot op 5km, maar echt groter vind ik dat niet, enkel minder ver op het scherm :-D

Bericht zo 24 feb 2019 18:29
chrisper Mountainbiker

Berichten: 1027
Jochen74 schreef:
Iemand een idee of je het scherm groter kan zetten?
Inzoomen gaat tot op 5km, maar echt groter vind ik dat niet, enkel minder ver op het scherm :-D



tuurlijk kan je verder inzoomen, ik zoom die meestal tot op 30 of 50 meter

Bericht zo 24 feb 2019 18:31
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Ja, dat weet ik. Tot op 5m. Maar echt groter lijkt dat niet.

Moeilijk uit te leggen. Maar als ik het zo nalees denk ik dat het gewoon aan mijn ogen ligt :-"

Bericht zo 24 feb 2019 18:33
chrisper Mountainbiker

Berichten: 1027
Jochen74 schreef:
Ja, dat weet ik. Tot op 5m. Maar echt groter lijkt dat niet.

Moeilijk uit te leggen. Maar als ik het zo nalees denk ik dat het gewoon aan mijn ogen ligt :-"



omdat je schreef: tot op 5km
en 5km is niet echt veel ingezoomt he
anders es foto posten
(en anders word laatste optie: bril kopen)

Bericht zo 24 feb 2019 18:50
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Klopt, nu zie ik het ook. Dan ligt het zeker aan mijn ogen :-D

Een bril heb ik om te lezen. Verlies van 1,5.

Bij een iPhone bvb kan je ook nog eens het vergrootglas inzetten. Dan heb ik de leesbril niet nodig. Maar ik vermoed dat dat bij de Edge niet zal gaan.

Ik ga maar eens op zoek naar een zonnebril op sterkte :-? 8)

Bericht za 02 maart 2019 22:31
TaurineR Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1815
Mijn bike: C. FSi
Mijn ritten worden niet meer opgeslagen naar garmin connect (sinds 19feb).
Kan dit aan een Software Update liggen?
Als ik op de edge 1000 naar het menu 'geschiedenis' ga, dan zie ik dat de ritten voor 19feb. met de datum aangeduid staan, nu enkel nog de dag van de week....??
Is dat instelbaar?
-----------------------------------------------------------------------------------
Update: Na software update werkt het terug wel.
Ik denk dat er bij Garmin iemand niet goed heeft opgelet :wink: :wink:
Laatst bijgewerkt door TaurineR op vr 19 apr 2019 20:27, in totaal 1 keer bewerkt.

Bericht vr 19 apr 2019 20:14
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Vraag, wanneer ik een route via de verras mij functie kies, geeft hij telkens voor een splitsing een sein dat die splitsing er komt en vergroot het scherm. De aandacht wordt er echt op gevestigd.
Wanneer ik bvb via RoutYou een gpx op de gps zet, dan doet die dat niet. Wanneer ik afwijk van de route en ik terug naar de route wordt genavigeerd, doet hij het wel.
Ik het dat graag ook bij die routes via RouteYou of andere gehad, maar ik kan het niet vinden in de instellingen.
Misschien kan het helemaal niet?
Is echt handig gezien je niet constant op het scherm moet zitten zien. De pieptoon verwittigd wanneer er een splitsing komt.
Iemand?

VorigeVolgende

Keer terug naar GPS





cron