Forumoverzicht Bikemogelijkheden GPS Garmin Edge 1000

Garmin Edge 1000

Plaats hier je GPS gerelateerde vragen en routes .

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht za 28 jul 2018 09:50
Beny Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 4167
Mijn bike: 7x specialized/1x turner
Er is een verschil tussen routes en courses
In de specs staat max 100 routes
Misschien dezelfde limiet voor de courses?
Hoeveel staan er nu in?
https://buy.garmin.com/en-US/US/p/134491#specs

Bij mij staan er niet zoveel in
Max een 10 a 15 ifv een reis
Mijn verzamelijng zit in Basecamp vanwaar ik tevens het beheer doe van mijn toestel

Bericht za 28 jul 2018 13:43
chrisper Mountainbiker

Berichten: 1030
Als ik een gpx in folder new files zet, maakt de edge hiervan bij opstarten automatisch een koers. Momenteel heb ik er zo 89 op staan. Nu zou ik de bloso routes van in de buurt er willen bij zetten, voor het geval ik eens een bloso rij. Dat zijn er ook nog eens 35. Maar hij zet er maar enkele op, misschien wel de eerste 11 tot ik op 100 zit, moet ik eens nakijken. Geheugen is er nog voldoende

Bericht di 31 jul 2018 11:32
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
De laatste weken krijg ik zeker 2 tot 3 keer meldingen van updates.
Ik voer deze telkens uit en duren toch een tweetal uur.
Klopt het dat er de laatste tijd zoveel updates zijn, of gaat er iets verkeerd?

Bericht za 29 sep 2018 19:10
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Aansluitend op mijn vorige post, waar niemand anders blijkbaar mee te kampen heeft, geeft de gps de laatste weken na elke update ook telkens aan dat hij de kaarten niet kan ontgrendelen.

Iemand een idee?

Bericht za 29 sep 2018 19:55
Erik.B Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1465
Mijn bike: BMC Teamelite 01, massini custom
Jochen74 schreef:
Aansluitend op mijn vorige post, waar niemand anders blijkbaar mee te kampen heeft, geeft de gps de laatste weken na elke update ook telkens aan dat hij de kaarten niet kan ontgrendelen.

Iemand een idee?


Normaal gezien staan er gratis kaarten op een Edge 1000 of heb je er zelf nog een andere kaart op sd kaartje staan?
Bij de updates als je de updates op pc gedaan hebt moet je ook nog de gps loskoppelen en wachten tot uw gps de updates nog installeerd en dan opnieuw opstarten als alles klaar is dan mag je geen update melding krijgen als je opnieuw koppelt met pc

Bericht zo 30 sep 2018 16:32
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Erik.B schreef:
Jochen74 schreef:
Aansluitend op mijn vorige post, waar niemand anders blijkbaar mee te kampen heeft, geeft de gps de laatste weken na elke update ook telkens aan dat hij de kaarten niet kan ontgrendelen.

Iemand een idee?


Normaal gezien staan er gratis kaarten op een Edge 1000 of heb je er zelf nog een andere kaart op sd kaartje staan?
Bij de updates als je de updates op pc gedaan hebt moet je ook nog de gps loskoppelen en wachten tot uw gps de updates nog installeerd en dan opnieuw opstarten als alles klaar is dan mag je geen update melding krijgen als je opnieuw koppelt met pc


Zelf kaarten op sd, omdat er op een gegeven moment updates waren die een kaart vereisten.

Alle andere handelingen die je beschrijft, doe ik altijd. Maar na een update en die gedane handelingen, geeft de gps zelf altijd aan dat hij de kaarten niet kan ontkoppelen...

Bericht zo 30 sep 2018 16:42
Erik.B Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1465
Mijn bike: BMC Teamelite 01, massini custom
Jochen74 schreef:
Erik.B schreef:
Jochen74 schreef:
Aansluitend op mijn vorige post, waar niemand anders blijkbaar mee te kampen heeft, geeft de gps de laatste weken na elke update ook telkens aan dat hij de kaarten niet kan ontgrendelen.

Iemand een idee?


Normaal gezien staan er gratis kaarten op een Edge 1000 of heb je er zelf nog een andere kaart op sd kaartje staan?
Bij de updates als je de updates op pc gedaan hebt moet je ook nog de gps loskoppelen en wachten tot uw gps de updates nog installeerd en dan opnieuw opstarten als alles klaar is dan mag je geen update melding krijgen als je opnieuw koppelt met pc


Zelf kaarten op sd, omdat er op een gegeven moment updates waren die een kaart vereisten.

Alle andere handelingen die je beschrijft, doe ik altijd. Maar na een update en die gedane handelingen, geeft de gps zelf altijd aan dat hij de kaarten niet kan ontkoppelen...


Probeeer uw sd kaartje eens eruit te laten dan weet je als het aan die kaarten ligt of aan de origineel kaart

Bericht zo 30 sep 2018 16:54
TaurineR Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1821
Mijn bike: C. FSi
Jochen74 schreef:
Aansluitend op mijn vorige post, waar niemand anders blijkbaar mee te kampen heeft, geeft de gps de laatste weken na elke update ook telkens aan dat hij de kaarten niet kan ontgrendelen.

Iemand een idee?

Dit is bij mij al jaren, een duwke en hij gaat verder.. :wink: .
Ik heb er geen last van.

Bericht zo 07 okt 2018 17:13
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 119
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Tot voor kort diende ik Garmin Express op de pc te activeren voor ik de Edge inplugde.
De verbinding werd dat automatisch gemaakt.
Nu doe ik hetzelfde, maar de connectie komt niet tot stand. De Edge springt wel aan waar hij dat vroeger niet deed.
Nog iemand?

Bericht zo 07 okt 2018 20:42
i-Mac Avatar gebruiker
Kerstman

Berichten: 1602
Jochen74 schreef:
Tot voor kort diende ik Garmin Express op de pc te activeren voor ik de Edge inplugde.
De verbinding werd dat automatisch gemaakt.
Nu doe ik hetzelfde, maar de connectie komt niet tot stand. De Edge springt wel aan waar hij dat vroeger niet deed.
Nog iemand?

Mogelijk een defecte USB poort op je Edge. Ik heb dat, en ik kan geen updates meer uitvoeren, geen wifi ingeven, enz ... Het is al de 3de keer dat dit voorkomt. Vorige keren kreeg een refurbished in de plaats. Nu is mijn garantie echter voorbij, en moet ik doen met wat ik kan doen. Vervelend ...

VorigeVolgende

Keer terug naar GPS