Forumoverzicht Bikemogelijkheden GPS Garmin Edge 1000

Garmin Edge 1000

Plaats hier je GPS gerelateerde vragen en routes .

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht zo 10 jun 2018 14:08
catchup! Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 831
jeuj! het is gelukt

Ik heb alles losgekoppeld, gemerkt dat er vanalles op het kaartje geschreven werd, maar toch nog steeds de oude kaarten... Dan direct opnieuw de update gedraaid, en toen ging het direct wel duidelijker en vlotter - met een "geschatte tijd"sbalk. Op een uur of twee alles geïnstalleerd.

Some things never change

Bericht zo 10 jun 2018 16:10
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 101
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Wanneer ik de edge aan de pc hang en synchroniseer, geeft hij aan dat er een fout is gebeurd en dat hij niet heeft gesynchroniseerd.
Wanneer ik dan naar Connect ga, heeft hij wel gesynchroniseerd.
Hij blijft echter aangeven dat er een fout is gemaakt en hij het niet deed.

Bericht di 12 jun 2018 20:24
PainSosis Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 164
Mijn bike: Orbea Alma H20 '17
Jochen74 schreef:
Wanneer ik de edge aan de pc hang en synchroniseer, geeft hij aan dat er een fout is gebeurd en dat hij niet heeft gesynchroniseerd.
Wanneer ik dan naar Connect ga, heeft hij wel gesynchroniseerd.
Hij blijft echter aangeven dat er een fout is gemaakt en hij het niet deed.


Update doen van u toestel + eventuele Garmin programma's op u PC herinstalleren kan helpen.
Het kan zijn dat die melding er komt omdat er ergens een map op u PC verplaatst is geweest ofzo.
Dan kan hij wel syncen met Garmin Connect maar niet met de mappen op u pc, als die er zijn.

"Kan zijn" zeg ik wel. Zelf werk ik niet met al die dingen.
Ik doe de map History open van mijn Garmin en upload deze manueel naar Garmin connect online.

Indien je alles weervind en geen dingen mist zou ik mij niet druk maken in die melding.

Mvg,

Bericht vr 20 jul 2018 05:54
chrisper Mountainbiker

Berichten: 925
Mijn bike: Trek HT 29inch / Cube HT 26inch
Hier ook nog vraag. Ik zou willen alle bloso routes van belgie op de edge zetten. Is dat mogelijk? En kan ik die ergens makkelijk sorteren in een map of zo? Want als ik dan es 1 wil rijden vind ik deze moeilijk terug.
En hoeveel gpxen kan ik tegelijk in map new files zetten? Lukt bvb 100 of zo?

Bericht do 26 jul 2018 15:33
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 101
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Iemand een idee?

Tot voor kort kon ik alle routes van RouteYou rechtstreeks op mijn Edge zetten.
Ik hoefde, na alle nodige installaties, enkel maar te klikken op download naar mijn toestel, en nog geen seconde later stond de route erop.
De laatste weken lukt dit niet meer. Ik kan nergens de rechstreekse downloadtoets op de site terugvinden.
Ik kan de gpx wel op mijn pc zetten, maar die dan op de Edge zetten via Connect lukt ook niet. Telkens foutmelding.

Nog mensen met dit euvel?

Thx

Bericht do 26 jul 2018 16:28
Beny Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 4142
Mijn bike: 7x specialized/1x turner
Routeyou geen idee
Off Topic: ik veronderstel dat je een track/spoor/koers bedoelt en geen route

Maar een gpx file via je pc naar je gps:
-via verkenner plakken in Garmin/NewFiles
-via Basecamp versturen naar je gps

Bericht do 26 jul 2018 19:56
Jochen74 Mountainbiker

Berichten: 101
Mijn bike: Specialized Turbo Levo fsr 6fattie
Thx, zo is het gelukt.

Bericht vr 27 jul 2018 23:04
chrisper Mountainbiker

Berichten: 925
Mijn bike: Trek HT 29inch / Cube HT 26inch
Ik heb al een flink aantal koersen op de edge opgeslagen, op interne geheugen.
Nu wil ik er nog een groot aantal aan toevoegen, de bloso routes van hier in de buurt. Maar dat lukt niet meer. Hij zet er telkens maar enkele op. Misschien is dit aantal beperkt? Ook krijg ik deze niet naar de sd kaart, enkel de kaarten kan ik op de sd kaart zetten.
Iemand een idee?

Bericht vr 27 jul 2018 23:46
Beny Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 4142
Mijn bike: 7x specialized/1x turner
chrisper schreef:
Ik heb al een flink aantal koersen op de edge opgeslagen, op interne geheugen.
Nu wil ik er nog een groot aantal aan toevoegen, de bloso routes van hier in de buurt. Maar dat lukt niet meer. Hij zet er telkens maar enkele op. Misschien is dit aantal beperkt? Ook krijg ik deze niet naar de sd kaart, enkel de kaarten kan ik op de sd kaart zetten.
Iemand een idee?

Hoeveel vrij geheugen is er nog?

Zeker dat je zoekt naar de juiste naam van de koers? (Deze is niet per definitie dezelfde als de gpx file)

Met de 1000 nog niet uitgetest, maar bij andere toestellen een sd kaartje ingestopt en een gelijkaardige mappenstructuur aangemaakt
Hoofdmap Garmin
Met daarin submappen: Courses, NewFiles, Locations

De gpx files in NewFiles

Bericht za 28 jul 2018 08:08
chrisper Mountainbiker

Berichten: 925
Mijn bike: Trek HT 29inch / Cube HT 26inch
Heb nog voldoende geheugen, en weet zeker welke bestandnaam. Zal nog eens proberen met mapstructuur te maken op sd kaart. Ik dacht eerst misschien teveel koersen opgeslagen. Dat er misschien een maximum op stond

VorigeVolgende

Keer terug naar GPS