Forumoverzicht Bikemogelijkheden GPS Hulp nodig met mijn 810

Hulp nodig met mijn 810

Plaats hier je GPS gerelateerde vragen en routes .

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht wo 11 jul 2018 15:28
RigolleM Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 6367
vedet schreef:
Doe het exact en in de lijst van active kaartje kan ik ze aanzetten...
Maar op het scherm komt niks.

Wat wil je precies zien?
Welke kaart staat actief?
Waar bevind je je nu?

Bericht wo 11 jul 2018 18:14
vedet Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 896
Mijn bike: Epic Comp 29!, Drössiger XMA 27,5+
RigolleM schreef:
vedet schreef:
Doe het exact en in de lijst van active kaartje kan ik ze aanzetten...
Maar op het scherm komt niks.

Wat wil je precies zien?
Welke kaart staat actief?
Waar bevind je je nu?


Nu thuis... Ga eens opnieuw beginnen
Ik wou als ik op het kaarticoontje klik graag een deel van de Cote Azur zien

Bericht wo 11 jul 2018 20:52
PainSosis Mountainbiker

Berichten: 88
Mijn bike: Orbea Alma H20 '17
Volgens mij geeft de Garmin aan waar je je nu bevind.
Vermoedelijk heb je tijdens het aanmaken van de kaart enkel Frankrijk gedownload en niet Frankrijk en Belgie tesamen.
Je hoeft dat ook niet tesamen te downloaden.

Omdat de Garmin u huidige locatie aangeeft en die locatie niet is opgenomen in de huidig gebruikte kaart krijg je niets op u scherm.

Probeer eens te zoeken naar een adres in de Cote d'Azur.
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/edge810/NL-NL/GUID-68AEB078-BF76-4ED3-AE49-1ACAB7F568EF.html

Vermoedelijk hé :)

Bericht wo 11 jul 2018 22:45
vedet Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 896
Mijn bike: Epic Comp 29!, Drössiger XMA 27,5+
hij vind die adressen wel maar ik krijg geen kaartaanzicht op mijn toestel

Bericht do 12 jul 2018 07:50
RigolleM Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 6367
Als je niks ziet, wilt dit ook zeggen dat je basiskaart niet actief is.
De basiskaart is voor meeste toestellen belangrijk, zeker waar het om ver uitzoomen gaat (grote kaartschaal). De basiskaart word dan getoond, waardoor de kaart veel sneller getekend wordt op je scherm. Laat deze basiskaart dan ook altijd aanstaan in je toestel (ingeschakeld).
Zoals PainSosis heeft omschreven, je zit nu op locatie 'thuis' en je hebt enkel de topo kaart van Côte d'Azur actief.
Probeer eens uit te zoomen, tot je de kaart begint te zien.

Bericht do 12 jul 2018 09:27
vedet Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 896
Mijn bike: Epic Comp 29!, Drössiger XMA 27,5+
Heb al uitgezoomd tot 800 km en ik zie niets

Wel hier en daar precies een track ofzo/ maar die lijken bij mij in de buurt te zijn.

Bericht do 12 jul 2018 10:15
RigolleM Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 6367
Is ook verder dan 800km ;-)

Bericht do 12 jul 2018 10:40
vedet Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 896
Mijn bike: Epic Comp 29!, Drössiger XMA 27,5+
RigolleM schreef:
Is ook verder dan 800km ;-)


maar als ik dan op het handje druk en ga schuiven...zou het dan niet tevoorschijn moeten komen.?

Bericht do 12 jul 2018 11:00
RigolleM Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 6367
vedet schreef:
RigolleM schreef:
Is ook verder dan 800km ;-)


maar als ik dan op het handje druk en ga schuiven...zou het dan niet tevoorschijn moeten komen.?

Yup

Bericht do 12 jul 2018 14:03
vedet Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 896
Mijn bike: Epic Comp 29!, Drössiger XMA 27,5+
ik weet het ook niet meer, heb de kaart beperkt voor het stukje rond Grimaud, nu past het zelf op mijn 810 zelf... maar zelfs dan is niks zichtbaar.

VorigeVolgende

Keer terug naar GPS