King.Of.Clay 2021 Chrono

Een marathon (waarvan je kan spreken eenmaal je boven de 60km gaat), een rit tegen de tijd of een wedstrijd is toch iets gans anders dan een doordeweekse toertocht. Daarom dit apart forumonderdeel...

Moderators: Reflex, Angelo., Test team

Plaats reactie
wimwimwim
Mountainbiker
Berichten: 126
Lid geworden op: ma 02 okt 2017 14:53

King.Of.Clay 2021 Chrono

Bericht door wimwimwim »

Afbeelding

King.of.Clay 2021;

Zoals de naam doet vermoeden maken we verwijzing naar de alomgevreesde kleilaag eigen aan de Rupelstreek.
We roepen graag een nieuwe traditie in het leven om elk jaar iemand tot 'Koning van de klei' dopen...

Eind Sep/begin Okt 2021 zullen we een uitdagende en technische (stay safe!) offroad tijdrit organiseren op en rond het parcours van de Schorre in Boom & de kleiputten van Terhagen. We zijn momenteel in gesprek met de bevoegde instanties om de omloop nauwgezet uit te stippelen.
Op dit moment hebben we alle beste singletracks omgetoverd tot een heerlijke ronde van 7.5km ( Verkijk je niet op de lengte, gem. snelheid is laag), maar hopen we deze binnenkort met hulp van de Provincie Antwerpen te verlengen tot 13.5km.

Er zal gereden worden in 3 CAT. ( Men, Women, Duo) en het gemiddelde resultaat van 2 'niet op elkaar volgende' rondes telt voor de einduitslag.

In de loop van April, wanneer de definitieve datum bekend is, zullen we onze website lanceren en mondjesmaat informatie lossen over de 9 verschillende secties van het parcours (Troll start, Stairway to heaven, Bagger straight, Scary loops, Koksijde beach, Back to your roots, Heartbeat Hill, Boardwalk blunders & Wheelie good!)

Een kleine inschrijvingsbijdrage zal stuurplaat,verzekering en chip coveren. Daartegenover staat de kans om jezelf een jaar te kronen tot koning, of een leuke prijs te winnen.
We hebben geen commerciele doeleinden maar eerder de goesting om op een ludieke wijze samen te komen met andere mountainbikers, een amusante competitie te starten en de grenzen van het fatsoen ( lees:conditioneel kunnen) op te zoeken.

Hopelijk zijn jullie even hard gewonnen voor het idee, en kunnen we er een fijne dag met veel volk van maken!
Hou zeker dit topic in de gaten voor meer info, of aarzel niet me een berichtje te sturen of hieronder iets te posten bij interesse.

ps: Zowel racesnakes als dagjestoeristen zijn welkom en kunnen het rondje afhaspelen, ieder naar eigen kunnen
Gebruikersavatar
Feysie
Mountainbiker
Berichten: 244
Lid geworden op: wo 21 sep 2005 21:51
Locatie: rockhopper 98, stumpjumper 09, epic ht 17

Re: King.Of.Clay 2021 Chrono

Bericht door Feysie »

Machtig! =D> =D> =D>
We zijn benieuwd...
Plaats reactie