Forumoverzicht Bikemogelijkheden Marathons, chrono's en wedstrijden 8ste Ramskapelle Trophy op 6 juli 2019

8ste Ramskapelle Trophy op 6 juli 2019

Een marathon (waarvan je kan spreken eenmaal je boven de 60km gaat), een rit tegen de tijd of een wedstrijd is toch iets gans anders dan een doordeweekse toertocht. Daarom dit apart forumonderdeel...

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Brugse Racer Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 139
Mijn bike: Cube Reaction GTC Pro 27.5

Op zaterdag 6 juli organiseert mtb-club Wacky Racers samen met het feestcomité Ramskapelle de 8ste editie van de Ramskapelle Trophy.
De Ramskapelle Trophy is een wedstrijd op een supercool parcours van c.a. 2,5km met uitdagende maar ongevaarlijke hindernissen rond de kerk en met wat draai- en keerwerk in een weide en op een speeltuin.

De Ramskapelle Trophy is toegankelijk voor iedereen en net zoals tijdens de vorige edities kan er worden ingeschreven voor de Kids-Race, de Fun-Race of de Ramskapelle Trophy.

De Kids-Race wordt ingedeeld in 2 leeftijdsgroepen (8-11 / 12-15). Deze wedstrijd duurt ongeveer een half uur en elke deelnemer krijgt na afloop een mooi aandenken aan de race.

De Fun-Race is voorbehouden voor ongetrainde deelnemers die op een ludieke manier en puur voor het plezier toch graag eens willen deelnemen aan een wedstrijd.

De Ramskapelle Trophy tenslotte is een wedstrijd voor de ervaren en getrainde mountainbikers waarbij het vaak loeiend hard gaat. Zowel de Ramskapelle Trophy als de Fun-Race duren 1 uur + 1 ronde.

Alle info en inschrijvingen op https://www.ramskapelletrophy.be/

Keer terug naar Marathons, chrono's en wedstrijden