Forumoverzicht Bikemogelijkheden Marathons, chrono's en wedstrijden Fortbiken against Duchenne - 6 uren v/h Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren v/h Fort van Borsbeek

Een marathon (waarvan je kan spreken eenmaal je boven de 60km gaat), een rit tegen de tijd of een wedstrijd is toch iets gans anders dan een doordeweekse toertocht. Daarom dit apart forumonderdeel...

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Riders for Pelle Mountainbiker

Berichten: 3
Zondag 29 april vanaf 10 u.
Op een uniek parcours van 4,6 km. tracht je met je team (max. 4 personen) of solo zo veel mogelijk rondjes te rijden op 6 uur tijd. Tijdens de wedstrijd kan je van een heleboel animatie genieten, vanaf 11 u. serveren we een heerlijke spaghetti voor wie een hongertje heeft. Doorlopend café in "De Schuur". Speeltuin op wandelafstand, dus ook de kinderen hebben er wat aan. Wandelen op het mooie Fort uit 1860 van de Brialmontversterking rond Antwerpen. Kortom, een prachtige gelegenheid om een mooi dagje door te brengen.
Je bent welkom vanaf 10 u. om je teamplek in te richten en het parcours te verkennen. Om 11 u. stipt wordt er gestart met fietsen.
Inschrijven voor de 6-uren: 20 euro per persoon, 60 euro voor een team van max. 4 personen. Spaghetti: 10 euro per portie.
Het is met dit formulier ook mogelijk om enkel voor een portie spaghetti in te schrijven ( dus zonder deel te nemen aan de mountainbikewedstrijd).

Zonder de steun van deze sponsors zou dit niet mogelijk zijn:

- Bed and Breakfast Hof van Loverrijk Lier http://www.hofvanloverrijk.be
- Bryon Dakwerken Boechout http://www.bryondakwerken.be
- Creatieve kantoorprojecten http://www.projectatelier.be/

Inschrijven en meer informatie
http://duchenneheroes2008.blogspot.be

Keer terug naar Marathons, chrono's en wedstrijden