Forumoverzicht Bikemogelijkheden Marathons, chrono's en wedstrijden 02.04.2018 La Hallonienne

02.04.2018 La Hallonienne

Een marathon (waarvan je kan spreken eenmaal je boven de 60km gaat), een rit tegen de tijd of een wedstrijd is toch iets gans anders dan een doordeweekse toertocht. Daarom dit apart forumonderdeel...

Moderators: Reflex, Angelo., Test team


Bericht ma 02 apr 2018 21:25
goof Mountainbiker

Berichten: 35
Mijn bike: Rocky Mountain 999RSL - Trek Procaliber 9.8
Net teveel modder :-s
Door het slijk ploeteren van begin tot eind...
En beetje sportdrank zou welkom geweest zijn maar ja als het gewone water al op is kun je geen sportdrank verwachten zeker:-)

Bericht di 03 apr 2018 10:53
uncle sam Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 3440
Mijn bike: canyon lux

Modder, hoezo modder? :-)
#mudfie

Bericht wo 04 apr 2018 10:39
spaghetti_2 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1439
Mijn bike: Trek Procaliber 9.8, Rose X-Lite
Gemengde gevoelens bij deze editie van de Hallonienne. Had op voorhand nog het weerstation van Lierneux (niet zo ver uit de buurt) gecheckt en daar was niet zoveel neerslag gevallen, maar dat was niet aan het parcours te merken. Volgens mij had dit ook weinig met het weer te maken, maar met wegen die al compleet kapot gereden waren door de rando van zaterdag of zondag en door de bosbouw. Ik ben geen mooi weer-fietser, maar wanneer je voor de zoveelste keer door een modderbeek ligt af te dalen, tot aan uw naven en enkels in het water zakt of door een compleet gekapt en kapot gereden stuk bos ligt te fietsen, dan heeft dit in mijn ogen nog weinig met MTB te maken. Vorig jaar dacht ik dat die eerste 10 km er zo slecht bij lagen doordat het aan het regenen was, maar die liggen er dus altijd zo bij.. Ik vermoed dat het qua vergunningen niet altijd zo evident is om alternatieven te voorzien, maar ik heb al compleet uitgeregende Ardennen marathons gereden die er beter bij lagen. Ondanks een slechte start nog 27e kunnen worden, maar het gemiddelde (16.5) spreekt boekdelen :) de tijd van de toppers is inderdaad ziek, respect voor Joris Massaer die zich toch staande houdt tussen de profs.

Vorige

Keer terug naar Marathons, chrono's en wedstrijden