MTB Sabboika 2021

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!
Plaats reactie
jepe3
Mountainbiker
Berichten: 5
Lid geworden op: wo 31 mei 2017 21:12

MTB Sabboika 2021

Bericht door jepe3 »

Na de geannuleerde editie van 2020, zijn we er dit jaar opnieuw! Echter iets meer rekening houdend met de "social-distance" maatregelen. Jullie kunnen de gpx-bestanden downloaden op onze website, en ze dan rijden met wie en wanneer jullie willen. Dit houdt wel in dat we onze fantastische bevoorrading achter de hand moeten houden voor volgend jaar (hopelijk), en dat er geen pechverhelping noch verzekering kan worden aangeboden. Wees dus voorzichtig :-D

De afstanden dit jaar zijn:
Kidstoer: 25km
MTB: 37-48-65km
Gravel (eerste keer): 95km

Ook onze beruchte après-bike gemarineerd in Chimay zal niet kunnen doorgaan. Maar we rekenen op jullie om de plaatselijke horeca toch een hart onder de riem te steken, cafés genoeg in Buizingen/Halle.
Aangezien er voor ons ook geen inkomsten zijn dit jaar en het vorige. Kan je via de QR code op de site steeds vrijblijvend een vrije bijdrage storten tvv onze chiro-lokalen.

Dus smeer je ketting in, surf naar www.sabboika.be, knal de corona-kilo's er af, en knal ze er terug aan op een zonovergoten terrasje in de buurt!
berdunnor
Mountainbiker
Berichten: 75
Lid geworden op: do 25 nov 2010 20:00
Locatie: Cube Ltd Comp
Contacteer:

Re: MTB Sabboika 2021

Bericht door berdunnor »

Topritje hoor. Deze streek was mij volledig onbekend, maar wou deze rit al langer eens meepikken. Nu omwille van corona gpx-gewijs een ideale gelegenheid. Afgaande op de commentaren van 2019 is duidelijk teruggegrepen naar het oude concept met veel bos en hoogtemeters, wat alleen maar kan toegejuicht worden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. De 5 euro méér dan waard :wink:
Gebruikersavatar
peir de worst
Mountainbiker
Berichten: 360
Lid geworden op: do 09 feb 2006 23:54
Locatie: orbea occam, merida big nine xtr di2, orbea oiz

Re: MTB Sabboika 2021

Bericht door peir de worst »

Inderdaad heel mooi ritje. We verbleven met onze camper op camping oasis vlakbij parcours. Mooi, heel mooi.
Plaats reactie