14-11-2020 tot 13-12-2020 - Dwars door d'Hel van Weit - Weerde

Een bangelijke tocht gereden? Of juist niet! De bevoorrading of bepijling die ondermaats was. Laat het je collega bikers weten!

Moderators: Reflex, Angelo., Test team

Gebruikersavatar
bdc
Mountainbiker
Berichten: 252
Lid geworden op: zo 13 jun 2010 16:38
Locatie: Niner Jet 9 Carbon
Contacteer:

14-11-2020 tot 13-12-2020 - Dwars door d'Hel van Weit - Weerde

Bericht door bdc »

De 25ste editie van onze veldtoertocht Dwars door d'Hel van Weit presenteren we in een uitgeklede maar Coronaproof versie!

Vanwege de onduidelijkheid en onzekerheid omtrent de te treffen maatregelen om een Coronarproof evenement te organiseren, en om de gezondheid van onze jarenlange medewerkers te beschermen, kiezen we ervoor om dit jaar de tocht aan te bieden, maar verder geen omkadering te voorzien. Geen inschrijvingen ter plaatse, geen bevoorrading, geen bikewash, geen douches en geen après... maar wel vele kilometers bike- en crossplezier. Voor al het overige zien we elkaar in 2021 terug!

Afbeelding

Tussen 14 november en 13 december bieden we jullie dus de mogelijkheid om ons parcours te rijden: overwegend vlak, met afwisselend zand- veld- kassei en boswegen, en een 8km lange track door het prachtige Sport Vlaanderen domein te Hofstade, voor de liefhebbers van zand en tandengeknars via de waterlijn van het witte zandstrand.

Registreren kan via deze link: https://dwarsdoordhelvanweit2020.eventbrite.be

Kies een tijdslot waarop je het parcours wil rijden, en koop voor 2,5€ per persoon de tracks aan, met een maximum van 4 personen per groep en 200 personen per tijdslot. Uiteraard mogen gezinnen met 5 of meer onder hetzelfde dak wonende leden, of grotere groepen 12-jarigen samen rijden. We rekenen dan op jullie eerlijkheid om het correcte aantal personen in meerdere keren in te schrijven.

Er is geen vaste startplaats en geen omkadering - je kan starten waar je wil. Om geen onverhoopte ophopingen te veroorzaken, vragen we jullie om het parcours te rijden tijdens het aangeduide tijdslot. Hou ook afstand wanneer je andere personen op het parcours voorbijsteekt. We rekenen op jullie medewerking en gezond verstand!

Belangrijk: je kiest dus alleen een tijdslot, geen afstand! Na registratie en betaling ontvang je een link om de GPX bestanden voor alle afstanden te downloaden.
Plaats reactie