Bugs met het nieuwe forum

Vragen, opmerkingen, tips, ideeën,.... met betrekking tot de site kan je hier plaatsen.

Moderators: Reflex, ka.dee, Angelo., Test team

Geo Bhiker

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door Geo Bhiker »

kenny schreef:
Angelo. schreef:Bij mij ook maar als ik in een topic zit, gaat het weer wel :lol: :lol:
Inderdaad, eens in een topic werkt het wel. Strange
Er was een javascript probleem waardoor dropdown op sommige pagina's niet uitgevoerd werd, dat is nu opgelost.
Gebruikersavatar
Erik.B
Mountainbiker
Berichten: 1368
Lid geworden op: di 05 jul 2005 11:21
Locatie: BMC Teamelite 01, massini custom

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door Erik.B »

Geo Bhiker schreef:
kenny schreef:
Angelo. schreef:Bij mij ook maar als ik in een topic zit, gaat het weer wel :lol: :lol:
Inderdaad, eens in een topic werkt het wel. Strange
Er was een javascript probleem waardoor dropdown op sommige pagina's niet uitgevoerd werd, dat is nu opgelost.

thx het werkt weer
Gebruikersavatar
Wacky-S
Mountainbiker
Berichten: 1059
Lid geworden op: di 11 aug 2009 12:31
Locatie: ene zonder moteur

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door Wacky-S »

Soms gaat het vlot, meestal wat trager, maar nu ben ik echt moeten stoppen met lezen hier op het forum.
Niet te doen, zooo traag dat het laden van de pagina's gaat. ](*,)

Dat er reclame getoond wordt, geen probleem, maar dat je 5 tot 7 seconden moet wachten voor de pubsadd.g.doubleclick geladen is, iedere pagina opnieuw, dat vind ik er een beetje over...

Vanavond nog maar eens opnieuw proberen zeker...
Gebruikersavatar
freezy
Mountainbiker
Berichten: 2328
Lid geworden op: za 06 sep 2003 16:18
Locatie: Endorfin Speed II, TREK OCLV 5200 en een Triumph...
Contacteer:

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door freezy »

Ik heb nog steeds het probleem dat ik zeer dikwijls tot 3 keer moet klikken om een pagina terug te keren...
Gebruikersavatar
saiko
Test team
Berichten: 4048
Lid geworden op: do 26 jul 2007 09:10
Locatie: Sandman, F700,sobe,sobe en enne sobe

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door saiko »

Wacky-S schreef:Soms gaat het vlot, meestal wat trager, maar nu ben ik echt moeten stoppen met lezen hier op het forum.
Niet te doen, zooo traag dat het laden van de pagina's gaat. ](*,)

Dat er reclame getoond wordt, geen probleem, maar dat je 5 tot 7 seconden moet wachten voor de pubsadd.g.doubleclick geladen is, iedere pagina opnieuw, dat vind ik er een beetje over...

Vanavond nog maar eens opnieuw proberen zeker...

Heb ik eigenlijk geen last van, niet op ie, noch in chrome
Gebruikersavatar
Wacky-S
Mountainbiker
Berichten: 1059
Lid geworden op: di 11 aug 2009 12:31
Locatie: ene zonder moteur

Re: Bugs met het nieuwe forum

Bericht door Wacky-S »

Ik gebruik Firefox. Net effe via chrome geprobeert en dat gaat idd een heel stuk sneller.
Voortaan dus mountainbike.be via Chrome :-"
Plaats reactie