Forumoverzicht Bikemogelijkheden Permanente routes Vaste route in de omgeving Voerstreek.

Vaste route in de omgeving Voerstreek.

Ben je van plan een route rijden? Problemen gehad met de bewegwijzering? Wat is de moeilijkheidsgraad van het parcours? Hoe ligt de route er bij na regenval?

Moderators: Reflex, ka.dee, Angelo., Test team


vince! Mountainbiker

Berichten: 1
Allen,

In februari verblijven we een weekend in de omgeving van de Voerstreek, voor mij een onbekende omgeving qua MTB routes. Bedoeling is om er een ochtend/middag op uit te trekken met de MTB voor een rit van 50-80km.
Iemand van jullie die kennis heeft van een bewegwijzerde MTB route in deze omgeving, eventueel omgeving (noorden van) Luik ?


Alvast hartelijk dank,

petruske Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 843
Mijn bike: trek /specialized
zoek eens op de site:mtbroutes be,en dan naar provincie of wel luik of limburger en daar vindt je alles over de voerstreek routes
groetjes

patje2 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1934
Mijn bike: Corratec supper bow 27,5, Cannondale flach 29, NINER aer9, Scott Big Jon
Er is een route in Teuven en ´s Gravenvoeren zijn samen te rijden ongeveer 45 km net over de grens vind je er in Epen, Gulpen, Mechelen, Margraten en Sint Geertruid

janssis werner Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 480
Mijn bike: granville pulse1 . Canyon Nerve AL 9.9 stealth . Cannondale moterra 3
Hallo. Ik weet niet hoe goed je u kunt oriënteren en of je een hulpmiddel hebt zoals een kompas dat aangeeft waar je vertrokken bent. Wij hebben er al zo een paar keer rond gebold. Er zijn heel veel genummerde wandelpaden waar je ook mooi kunt op rond rijden. Als je dit eens doorhebt is dit zeer fijn. Denk er wel aan als je voor 80km gaat dat je dan nu al snel aan 2000hm zit. Zou u onze route geven alleen zit hier ergens een plaats in waar je niet door kan. Hebben daar al ambras gehad maar op de andere stukken kom je bikers en wandelaars tegen zonder gezaag en geklaag. Laat maar weten of je deze rit zou willen proberen 45km 1000hm. Dan probeer ik deze eens door te sturen.

Grtjs.

triumph_st Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 360
Mijn bike: Trek Powerfly+ FS7, Haibike Xduro Race, Stevens Triton, Bianchi E Road, allen met ellentrik


Keer terug naar Permanente routes