Forumoverzicht Bikemogelijkheden Permanente routes Ternat Bloso

Ternat Bloso

Ben je van plan een route rijden? Problemen gehad met de bewegwijzering? Wat is de moeilijkheidsgraad van het parcours? Hoe ligt de route er bij na regenval?

Moderators: Reflex, ka.dee, Angelo., Test team


Bericht za 14 apr 2018 12:07
Geert BMC Mountainbiker

Berichten: 19
Vorig weekend de bloso route van Ternat 2 maal gereden. Ik ben blij dat ik een gps had want zonder technologie was ik meer dan wss verloren gereden.
Het is echt wel een combinatie van verschillende zaken, zo zijn er op 2 plaatsen wegenwerken bezig waardoor er al pijltjes ontbreken en verdwenen zijn. Ook merk ik dat op bepaalde off road stukken landbouwers werken/veranderingen hebben gedaan waardoor niet elk pijltje er nog staat.
Eveneens merk ik dat er een aantal pijltjes zijn die je anders doen rijden dan de gpx file.... Het rare is wel als je dan de gpx blijft volgen dat je dan wel weer na enkele meters pijltjes tegen komt die je de weg wijzen...kwaad opzet mss? of een aanpassing in de lus zonder oude pijltjes weg te halen?
In ieder geval allemaal zeer vervelend dat gpx en realiteit niet overeenstemmen én dat er nog her en der pijltjes ontbreken.

Als je dan op verschillende media leest is dit een oud en terugkerend zeer op deze lus... Zou er dan geen peter van deze lus zijn?
Ik heb het probleem gemaild naar Sport Vlaanderen maar helaas geen reactie gekregen.

Bericht ma 16 apr 2018 09:20
patje2 Avatar gebruiker
Mountainbiker

Berichten: 1857
Mijn bike: Corratec supper bow 27,5, Cannondale flach 29, NINER aer9, Scott Big Jon
Ik meld altijd problemen via de site zie link
https://www.sport.vlaanderen/waar-sport ... ute=189553
Via de toets MELD PROBLEEM rechts boven niet alle provincies antwoorden. Maar ze melden het wel aan de gemeente die vervolgens hun technische dienst aan het werk zetten.
Anders de sportdienst, technische dienst of schepen van sport zelf een mailtje sturen.


Keer terug naar Permanente routes