Wat een dikke zever, die weet gewoon niet waar hij het over heeft.jurgen_w schreef:Bedoelen jullie dit? (komt van mountainbike.nl)
Veel goedkoper en minstens net zo goed is het zelf te maken. Meng 60 gram maltodextrine (Maxim, Fantomalt), druivensuiker of gewone kristalsuiker in een halve liter magere melk. De suiker vult de lege glycogeenvoorraden aan terwijl het eiwit helpt om de suiker beter te laten opnemen in de spiercel en voor vermindering van spierafbraak zorgt.
'maltodextrine, druivensuiker, kristalsuiker' dat zijn drie verschillende produkten, van goed naar slecht, trouwens. Alleen maltodextose (suiker uit granen) is te gebruiken als energieleverancier tijdens sporten. Maltodextrose veroorzaakt geen insulinepieken terwijl de 2 andere dit juist bevorderen.
BTW ik gebruik altijd Recup Fast van Performance (in te nemen in de 0-zone). Is nog lekker ook (volgens mij toch, persoonlijke smaak , tja blijft natuurlijk persoonlijk). Is licht zuur/zoet van smaak. En die W-cups mag je idd houden, daar wordt ik gewoon mottig van.